Polen!!


Polen skäms verkligen inte för sig. Det är ett land med en mycket stolt befolkning och som sluter upp kring nationen på ett sätt som är beundransvärt. Man önskar ju att Sverige skulle ha samma inställning som polackerna. Men i Sverige så lockar ju tyvärr inte ens nationaldagen några större folksamlingar. Det är verkligen sorgligt.

Sen har man ju, ja lite oklart just vilka, nästan lyckats göra den svenska flaggan synonymt med sådana konstigheter som rasism och fascism. Är inte det vansinnigt så vet jag inte vad det är. Vissa obskyra individer i det svenska samhället de verkar alltså i det dolda, och arbetandes med en kraftig fientlighet mot Sverige och svenska intressen.

Och de manipulerar opinionen och de dirigerar folket som inte är helt varse om vad som egentligen pågår. Och lobbying via politisk korrekthet och helt snedvriden normaliserings-propaganda, ja det är alltså deras arbetsmetoder. Och det sker mest frekvent via fullständigt absurd reklam i tv, i tidningar och på nätet.

Man försöker alltså att få svenska folket att tro att Sverige ser ut på ett sätt som är helt felaktigt, gravt missvisande och som enbart är rena rama lögner. Så att Sverige någonsin skulle få en uppslutning kring nationen som Polen, nej det kommer aldrig hända, det är totalt omöjligt.

Och det då vi inte på långa vägar har den historia som Polen har, alltså då med en lång och blodig ockupation av både Nazityskland och Sovjetunionen. Det har gett Polackerna en broderskapskänsla som vi helt saknar här i Sverige. Men hoppas, ja det kan man ju alltid.


%d bloggare gillar detta: