Familj får fängelse för assistansbluff på 17 miljoner kronor — Ocensurerade nyheter

Hela den arabiska storfamiljen i Märsta var anställd som ”personliga assistenter” åt pappan i familjen. Men pappan, som påstods inte kunna röra sig, bodde samtidigt i Jordanien där han bland annat drev en restaurang utan någon hjälp från assistenter. Den nu 68-årige mannen döms nu tillsammans med flera familjemedlemmar för grovt bidragsbrott avseende utbetald assistansersättning. […]

Familj får fängelse för assistansbluff på 17 miljoner kronor — Ocensurerade nyheter

Vad kostar dessa bedragarna det svenska samhället egentligen? Enorma summor alltså! Bra att man avslöjade dessa parasiter, bara in med dem i fängelse där de hör hemma allihop. 17 miljoner kronor, herregud vad slapp kontrollen är alltså. Som gällande det mesta i Sverige då alltså.


Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: