Åkte fast för gruppvåldtäkt – efter tolv år


”Våldtäkten ägde rum i en lägenhet i Spånga natten mellan den tredje och den fjärde oktober 2009. Kvinnan befann sig på en fest i lägenheten, och när hon och hennes väninna ville lämna den blev hon hotad med kniv och våldtagen av två män. Efter att hon blivit gruppvåldtagen tvingade våldtäktsmännen henne att säga att hon älskade dem. En av männen dömdes för våldtäkten redan 2010, men den nu aktuella 37-åringen hittades först efter en DNA-träff i ett annat ärende hösten 2021. Mannen, som kommer från Eritrea, kunde knytas till brottet genom DNA eftersom hans sperma fanns bland annat på en använd kondom och i målsägarens trosor. 37-åringen dömdes av Solna tingsrätt till tre och ett halvt års fängelse för grov våldtäkt. Han ska också betala 50.000 kronor i skadestånd till kvinnan.”


Jag brukar verkligen aldrig någonsin prisa och hylla den svenska polisen, men i detta fall måste jag nog göra det ändå. De fick alltså efter tolv jävligt långa år fast en gruppvåldtäckare, och det innebär ju glädjande nog då att de alltså aldrig lade ner utredningen, som ju oftast är den bistra verkligheten idag, utan då hela tiden letade aktivt efter den skyldige till detta skambrott, för det är exakt vad denna från utländskt håll inkommande eller importerade brottslighet är. Inget annat, och ett det ej ”korrekteras” på anstalterna i Sverige, ja det är ju en stor sorg i sig, bara det!!


Fria Tider


Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: