Somalia: Muslim murders eight people with jihad suicide bombing outside a school

The murderer was likely pursuing the promise of Paradise to those who ”kill and are killed” for Allah (Qur’an 9:111). ”Islamist bombing near school in Somalia kills 8, wounds 13 children,” by Abdi Sheikh, Reuters, November 25, 2021: MOGADISHU, Nov 25 (Reuters) – An Islamist suicide bombing outside a school in Somalia’s capital killed eight […]

Somalia: Muslim murders eight people with jihad suicide bombing outside a school

Vansinnet vet inga gränser och det fortgår konstant. Terrorister är avskum och imbecilla bastarder som skulle arkebuseras på stående fot och det kollektivt. De är verkligen de lägst stående varelserna på denna mörka jord!


Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: