Våldtäkt på skola i Jönköpings län


”De inblandade personerna är i tonårsåldern. En person har gripits av polisen. Den misstänka brottsplatsen har spärrats av. Kriminaltekniker samt kriminalsökshund har beordrats till platsen. Förhör kommer att hållas med de inblandade. Den gripne har förts till en polisstation där hen kommer att förhöras och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta utredningen. På grund av brottets karaktär och av hänsyn till de inblandade kommer någon ytterligare information inte att lämnas av polisen.”


Den senaste uppdatering från polisen – Den gripne har nu anhållits efter beslut av åklagare. Brottsrubriceringen är våldtäkt. 


Hirding Wall


Polisen

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: