Bomb sprängd i Borås


”Det har skett någon form av explosion eller detonation vid en bilverkstad på Tranderedsgatan, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson. Enligt uppgifter till SVT ska ett kontor vara fullt med glassplitter. Ingen person ska ha kommit till skada. Polisen arbetar på platsen för att säkerställa vad som ska inträffat. Polisen genomför även avspärrningar i området. En förundersökning har inletts som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Tekniker är beställda till platsen.”


Träsket Borås levererar som alltid. Våld, våld och ännu mera våld. Den staden har sjunkit i kvalité de senaste 25-åren så pass mycket att Borås idag är att se som Västra Götalands Malmö.

Med sina bägge största getton – Hässleholmen och Norrby, som de två värsta områdena i hela Västra Götaland.

Förr visa känt som postorderstaden med alla sina många postorderföretag, men om det är det inte många som pratar om idag.


Ett klipp som är filmat i Borås största getto – Norrby.

OBS! Videon ovan har alltså inte med den aktuella händelsen att göra!


”Det har skett någon form av explosion eller detonation vid en bilverkstad på Tranderedsgatan, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson. Enligt uppgifter till SVT ska ett kontor vara fullt med glassplitter. Ingen person ska ha kommit till skada. Polisen arbetar på platsen för att säkerställa vad som ska inträffat. Polisen genomför även avspärrningar i området. En förundersökning har inletts som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Tekniker är beställda till platsen.”

Hirding Wall


SVT


Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: