Misstänkte mördaren: En komplott


Han misstänks ha mördat genom att hugga offret i halsen med kniv. Själv nekar han till brott – och menar att det är han själv som blivit attackerad. – Det här är en komplott mot mig, säger mannen i förhör.


Det hela gäller ett brutalt knivmord i Falkenberg i april. En 30-åring blev snabbt misstänkt för knivmordet. Och 30-åringen greps också samma kväll.


Nu har han åtalats för mord. Han åtalas också för försök till grov misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak mot de tre andra personer som också befann sig vid brottsplatsen. Han ska ha försökt skada dem och hotat med att döda dem om de kontaktade polis. Själv nekar han till brott. I förhör menar mannen att det är han själv som attackerats – och han pratar om att det handlar om en ”komplott mot honom” och en konspiration.


Jo det kan han ju ha som försvar, inte så speciellt troligt att någon köper det resonemanget, knappast. Lås in och glöm bort!


Hirding Wall


GT

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: