Dödlig skjutning i Gävle


En person har hittats skjuten till döds vid en skola i Gävle. Polisen fick in strax efter 02-tiden natten mot torsdag in flera samtal om skottlossning på Söder i Gävle. Patruller hittade en person med skottskador utomhus. Skjutningen ska ha inträffat i höjd med Vallbacksskolan, enligt Gefle Dagblad


– Jag är smått chockad. Flera som har väckts är ute i morgonrockar och berättar för polisen, säger en person som bor i området till tidningen. Ärendet utreddes som försök till mord alternativt dråp. Senare meddelade polisen att personen avlidit. ”Personen är känd av polisen sedan tidigare och anhöriga är underrättade.”, skriver polisen på sin hemsida. Ingen är gripen


Hirding Wall

Expressen

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: