Skottlossning i Linköping


Det har skjutits igen i Linköping, och denna gången i någon slags mer privat festlokal, fylld med festande människor som alltså utsattes för en direkt livsfara. En man syntes ”flasha” ett skjutvapen flera gånger, och efter skottlossningen så avvek mannen springandes från platsen.


”Polisen vill inte gå in på exakt vilken typ av lokal det rör sig om, men säger att det är en plats som allmänheten har tillträde till. Ingen person skadades vid skottlossningen. Gärningsmannen har setts lämna lokalen springande. – Vi har ingen misstänkt eller gripen ännu, säger Mikael Ehne. – Det är för tidigt att säga om det är riktat mot någon specifik person, men att någon hade kunnat träffas är uppenbar. Polisen rubricerar händelsen som försök till mord och grovt vapenbrott.”


Sakta men säkert så ökar gangstervåldet och det är konstant och precis överallt. Slaget om Sverige kan redan vara över, och det redan innan det börjat!


Hirding Wall


Expressen

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: