Flera gärningsmän våldtog flickaÅterigen en misstänkt gruppvåldtäkt, med ett flertal gärningsmän inblandade. Detta nya fenomen som på något ”märkligt” sätt infesterats in i landet.

Och det verkar inte försvinna, vilket det borde då det är ett helt sinnessjukt beteende, och något som vi inte hade här i Sverige för bara 25-30 år sedan.

Det kom som med vinden, ja samtidigt som vårt land förändrades på många andra sätt också. Lite som hand i hand.

Och det med dessa andra nya strömningar som ställde om hela samhället och inte en meter till det bättre!


”Flickan ska ha varit på väg hem när hon blev indragen i en bil och våldtagen av flera gärningsmän, enligt uppgifterna. Polisen de bekräftar att man tagit upp en anmälan om grov våldtäkt i norra Stockholm men är i övrigt förtegen om händelsen. – Vi genomför utredningsåtgärder för att säkra olika former av bevisning. Det är förhör och någon form av teknisk bevisning på en eventuell brottsplats, säger Anders Bryngelsson. Ingen person är gripen misstänkt för brottet. – Det handlar om en ung kvinna. Vi fick in samtalet vid halv två i natt, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.”


Dags att ta till sådana åtgärder som gör att sådana här osvenska företeelser inte längre får fäste i Sverige, och det går. Och så kommer det också att bli – tro mig! Förändringen den är på väg!


Hirding Wall

Expressen

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: