Stefan Löfvén har nu tackat frun Ulla!


Då har Stefan Löfvén alltså till slut tackat sin fru Ulla, vilket då innebär att epoken Löfvén nu är helt över. Skönt. Det har varit en konstig period minst sagt. Ingenting har i princip gått framåt, och med pandemin så kom Sverige också in i lite chock. Så det var inte bra det heller. Kommer någon egentligen att sakna Löfvén? Troligtvis några betongsossar någonstans i Sverige. Men inte många. Knappast!


Det berömda käbblet där Stefan Löfvén myntade en klassiker!

Han är nog en god man och med hyfsat sunda värderingar, och det finns nog inte direkt något ont i Löfven, utan han tror verkligen på arbetarklassen som den kraft som ska strömma igenom samhället och påverka det i rätt riktning. Jaja, återstår nu att se då hur Magdalena Andersson axlar ansvaret.


Ja, han har ju faktiskt skämt ut sig också!

Denna bloggen önskar Stefan Löfvén lycka till i fortsättningen. Lev väl! Och tack för de här åren!

Hirding Wall


Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: