Göran, 56, planerade och mördade sen sin fru!


I Sverige finns numera ett otäckt antal män som verkligen hatar kvinnor, på riktigt allvar då alltså och så pass att en del går en längre tid och planerar det i minsta detalj för att sen slå till och man mördar alltså frun.

Frun som säkert inte anat ett enda smack. Dessa män är veka och små vidriga ursäkter till män, och skulle ställas upp mot en vägg och arkebuseras omedelbart efter avslutad rättegång.

Billigt, snabbt och samhället betalar tillbaka med samma brutala gång – adjö, för nu ska du dö! Det hela skulle vara över på tre korta minuter och inte ens kosta 5000 kronor.

Till skillnad mot de många äckliga män som sitter på landets riksanstalter dömda för mord på sina fruar, sambos eller flickvänner och till en horribel kostnad av cirka 6000 kronor per dygn! Och det i 18-30 långa och dyra år!

Nej nu jävlar är det väl ändå snart dags att vässa till paragraferna mer än en liten aning då samhället numera är rena gangstershowen med mördare, sinnessjuka män och de värsta av dem alla – de svartsjuka fyllona som i fyllan slår ihjäl frugan sin och efteråt inte ens kommer ihåg det!

De är inget alls att spara på utan ska omgående bli kanonmat ute på tingsrätternas bakgårdar, och det snabbt, effektivt och rent ekonomiskt smidigt. Tack för mig. Adjö!!


Hirding Wall


Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: