Rymling mördade i Sverige


Sverige verkar ha en väldigt stark magnetism, men tyvärr då bara gällande dåliga saker och dåliga människor. Som denne Mohammed Abdurahman, 23, som klippte av sig sin fotboja i Nederländerna och rymde till Sverige, där han senare mördar en man i Småland. Med ett kraftigt våld påstås han ha tagit livet av en 56-årig man som han planerade att råna.

– Han hade varit i Sverige i två veckor när det inträffade, säger kammaråklagare Jessica Andersson. Att förstärka gränsskyddet, vad tror regeringen om det? Troligen inte så mycket då de inte gjort ett dugg trots att våldspsykopater flödar över gränsen, och inte alls med trevliga avsikter utan helt tvärtom!

Det var i april i år som polisen stoppade Mohammed Abdurahman, 23, i Nässjö i närheten av en personbil. Han hade kraschat vid en rondell – efter att enligt åtalet kort tidigare dödat en man. Polisen hittade saker i bilen som man direkt misstänkte var stöldgods. Vid en kontroll framkom det också att den bilen Mohammed Abdurahman körde tillhörde en 56-årig man. 

Eftersom polisen inte fick tag på honom åkte en patrull hem till hans bostad – där mannen hittades död. Våldet har exploderat i vårt Sverige, och nu åker folk till och med hit för att mörda, är detta den ”turism” vi ska ha i Sverige?

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: