Oj! Nu har visst kungen fått nog!?

Det har varit mycket skriverier om dessa elsparkcyklar som idag kan ses precis överallt, och mycket skit har kommit med dessa bla att de används som transportmedel när gängmedlemmar ger sig ut för att ”klippa någon”! Smidiga, hyfsat snabba och de tar sig fram mycket smidigare än ex. EU-mopeder. Så visst finns det mycket att kritisera dessa nya mode-fordon.

Men nu jävlar har vår statschef kungen blivit förbannad på dessa elsparkcyklar, men inte för nyss nämnda användningsområde, utan för att någon har mage att placera dessa styggelser i närheten av hans slott och herresäten! Så nu har kungen, lite oklart rent juridiskt sett, förbjudit dessa elsparkcyklar på hans ägor.

Att vanligt folk bara har mage att ställa dessa vidriga styggelser vid hans hem – Drottningholm, Stockholms Slott eller vid Soliden på Öland, ja detta har hur som helst tydligen fått vår konung att tända på alla cylindrar, och då har det ju gått jävligt långt. Han hörs ju inte direkt så speciellt i media om olika samhällsfrågor som kanske vore en smula mer önskvärt!

Så låt oss nu hoppas att dessa fräcka ofrälste skärper sig och inte fortsätter solka ner hans majestäts fashionabla gatubild!

J.E.H.

Glöm nu för fan inte att buga!

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: