Nu knarkar våra bankanställda!

De bankanställda verkar ha hamnat i en sorts kollektiv livskris, detta då många av dem tydligen, mer eller mindre öppet, börjat använda tung narkotika. Är kapitalet så pass svårt att hantera, ja man undrar ju lite? Bland annat så gäller det personal på Avanza som öppet ska ha brukat narkotika på sina arbetsplatser. Narkotikahundar har alltså genomsökt arbetsplatserna, och funnit ett flertal narkotikagömmor. Enligt ledningen ska det tydligen bara röra sig om två av 600 anställda som nog mer får ses som ett slags förminskade av ett allvarligt problem, för att två anställda brukar droger ger inte som resultat genomsökningar med knarkhundar. Knappast. Men ledningen vill väl inte få så mycket dålig publicitet, fast det är ju ett jävligt märkligt beteende. Lite cyniskt, typ.

J.E.H.

Aftonbladet

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: