Netherlands: Muslim politician arrested on suspicion of participating in plot to murder the prime minister — Jihad Watch

Van Doorn is a bizarre figure. Once part of Geert Wilders’ Freedom Party, the party broke with Van Doorn in December 2011. In April 2012, Van Doorn announced his conversion to Islam. He expressed regret that he had been involved in making Wilders’ short film Fitna. Van Doorn became head of the European Da’wa Foundation.…

Netherlands: Muslim politician arrested on suspicion of participating in plot to murder the prime minister — Jihad Watch

”Ja vad ska man säga? Inte direkt överraskande att det är muslimer som deltagit i detta. De är våld, de är konflikt, de är kaos, de är hat, de är förtryck och de är lyckligtvis oftast förlorare. De kan sällan hålla sams. Fraktioner bildas, utbrytargrupper, terrorceller, och komplicerade nätverk, klaner och familjer med förgreningar långt över stora delarna av Afghanistan.”

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?