Pakistan: Muslim murders his two sisters in the name of honor; they were angry at their in-laws — Jihad Watch

In the Qur’an, a mysterious figure, known as Khidr in Islamic tradition, kills a boy in an apparently random and gratuitous attack. He then explains: “And as for the boy, his parents were believers, and we feared that he would overburden them by transgression and disbelief. So we intended that their Lord should substitute for…

Pakistan: Muslim murders his two sisters in the name of honor; they were angry at their in-laws — Jihad Watch

Dessa mordiska muslimer de förnekar sig aldrig, hedersmord är en självklarhet för att inte vanäran ska komma över familjen. Att mörda sin egen syster! Har de inte paxat en plats i helvetet innan, så är den bokad nu.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?