Islam – Islamism – Extremism =?

Islam – islamism – radikalisering – extremism = Terrorism. Ska det vara så Förbannat svårt att fatta? Bortsett från idioten Breivik, en idiot av samma kaliber på Nya Zeeland och alla dessa märkliga ”militias” i USA, ja hur ser terrorismen egentligen ut i världen idag?

RAF / Baader meinhof är borta, Action Direct är borta, Röda Brigaderna är borta, IRA har lagt ner vapnen och ETA likaså, är PKK aktiva? Var hittar vi terrorismen då? Ja att Afghanistan med mer än 40 miljoner invånare numera styrs av terrorister, ja det är ju en mer än liten detalj i det hela.

IS de smider säkerligen sina diaboliska planer och kommer säkert att slå sina påsar ihop med talibanerna. Al-Qaida är verkligen inte borta, väldigt långt ifrån. Hezbollah, Hamas, Al-Aqsa martyrernas brigad, PFLP etc.

Ja listan kan ju göras hur lång som helst med enbart organisationer från arabländer och Mellanöstern – Nordafrika = MENA. Glömde Boko Haram i Nigeria och Al-Shaabab i Somalia/Etiopien/Kenya.

Blodtörstiga och ondskefulla jävlar. Med ett enda mål. Att sprida skräck, död och lidande. Alltså rå och brutal terror. Så varifrån kommer då hotet? Från vita högerextremister? Jizzes…….!!

J.E.H.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?