En sk. svensk ”sprängning”

Inte ett attentat eller ett bombdåd – utan en ”sprängning”.

Varför kallar vi i Sverige nästan aldrig en spade för vad den är – just en spade? Är vi smått imbecilla, hjärntvättade eller bara en samling folk i kollektiv psykos? Rädsla kan skapa mycket otäckt och att sen dessutom på ett mindervärdigt sätt beskriva vissa saker som mer ”lightade” och inte på ett helt korrekt sätt, ja det visar ju på att något allvarligt är fel i vårt land. Vi är inte längre kända som idioterna som gav bort vårt land, utan numera mer kända som de dårar som satt och såg på när de hitbjudna sakta sprängde hela jävla soptippen i luften. Att må illa ibland är inte längre ett symptom på att vara sjuk – utan ett symptom på att vara svensk!

J.E.H.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?