Kurz: Inga fler afghaner in i Österrike

Förbundskansler Sebastian Kurz

Det blir inga fler afghanska flyktingar in i Österrike säger förbundskanslern Kurz och att talibanerna tagit makten det förändrar inte det läget. Det internationella samfundet måste göra mer för Afghanistan och det går inte bara att fylla upp Europa med afghaner. Sällan har jag läst klokare ord från en europeisk politiker.

J.E.H.

NyheterIdag

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?

En tanke på “Kurz: Inga fler afghaner in i Österrike”

  1. Alla afghaner är ju inte talibaner. Men alla är muslimer. Och sådana måste vi hålla ifrån oss. Islam är en religion som är fruktansvärd med en kvinnosyn som förskräcker. Sverige borde inte tillåta muslimer att invadera vårt land! Inget gott kommer av det!
    Det spelar ingen roll att talibanerna har tagit makten i Afghanistan. Det är deras eget problem och det får banne mig de lösa själva.

    /Skvitt

    Gilla

Kommentarer är stängda.