Islams symbolik

Symbolen med de fyra uppsträckta fingrarna och den invikta tummen är det sk. Rabiatecknet, som ofta görs av islamister och härstammar från muslimska brödraskapet.

Alla minns vi väl Mehmet Kaplan som var i Turkiet och dinerade ihop med fascister och radikala islamister, vilket ju var en av anledningarna till att han dansade ut i marginalen. Och försvann.

Gynnaren ovan är ju en välkänd rabiat islamist här i Sverige – Rashid Musa. En fullkomlig galning med åsikter som knappt kan anses vara rumsrena. Vad han vill leva i för värld det står ju klart och nu då talibanerna tagit över Afghanistan så tycker jag att han kan åka ner dit och leva där i ett shariastyrt land, det han vill, istället för att förpesta atmosfären här i kristna Sverige.

Vi ska inte ha radikal islamism här i Sverige, för detta är ett öppet och ett progressivt samhälle där sådana fascistoida tankegångar verkligen inte gör sig.

”Rabia, i stiliserad form R4BIA, är en symbol och fingertecken som används för att visa stöd för motståndet mot militärens maktövertagande i Egypten 2013. Det används främst av anhängare till den avsatta presidenten Muhammad Mursi och Muslimska Brödraskapet. Den visas genom att visa fyra uppsträckta fingrar och handflatan framåt och med tummen vikt mot handen.”

J.E.H.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?