Baltimore – ”Oxytown”, – Drogernas paradis i USA

Baltimore, Maryland USA. Kallat för Oxytown pga alla överdoser och dödsfall relaterat till opioiderna Oxykodone, Oxycontin och Oxynorm. I USA beräknas fler än 500000 personer ha dött av Oxy-relaterade överdoser, och just Baltimore är den stad i USA med flest dödliga överdoser, och rent generellt sett så flödar all sorts narkotika i staden. Även livsfarliga preparat som Fentanyl, Flakka, MDPV och liknande döds och vansinnesdroger. Kvinnan på videon ovan har fått i sig någon slags vansinnesdrog, troligtvis Flakka, och det är allt annat än vackert att skåda. Men knark är inte vackert. Och med det vill jag bara avsluta med att tillägga att jag tillhör de som inte på något sätt och vis ser cannabis som knark. Jämfört med vansinnesdrogen alkohol är det ju rena fredsframkallande.

J.E.H 

NewYorkPost

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?