Ann Linde – ‘Talibanerna ska välja politiken’

Ann Linde. Vilket ljushuvud hon är alltså. Hon menar att talibanerna i Afghanistan måste välja politiken framför granatattackerna och kriget. Ja men, har inte Ann Linde insett att talibanerna är beväpnade terrorister, tungt beväpnade banditer och islamistiska våldsverkare av den grövre sorten? Vem skulle vilja sitta och förhandla med sådana människor, och är det inte en gyllene regel i världspolitiken att man INTE förhandlar med terrorister? Eller har jag fått det om bakfoten kanske? Jag tror det är Ann Linde som helt enkelt sitter på fel stol så att säga, och okunnigheten och inkompetensen den fullkomligt bubblar.

J.E.H.

Bild från Facebook

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?