Ska klaner, familjer och släkter styra Sverige?

Ett samhälle styrt av arabklaner, kriminella libanesiska vapensmugglar-släkter och syrianska gangsterfamiljer, ja jag vet ju åtminstone hundra personer som inte såg det komma.

Jag vet nu inte exakt hur många riksdagsledamöter Socialdemokraterna har, men de har ju varit helt i avstängningsläge.
Och dessa förbannade blindstyren sitter år in och år ut i maktens boningar, och de tjänar duktigt med cash.

Och det utan att sköta sitt jobb. Och just det arbete som vi, folket, utsett dem till att göra!? Dessa bekvämt avtrubbade idioter, som inte ser någonting alls ske i samhället, de måste ju bara bort, men det verkar ju som att det är smått omöjligt?

Löfven avgår ju ena dagen, och dagen efter blir han statsminister igen!? Alltså demokrati är ju nice, men är det inte dags snart att kolla in nya tankar och nya idéer om hur man effektivt och framgångsrikt leder ett land, och där inte en massa dammiga gamla stofiler sitter och snarkar och där 23-åriga haschrökare sitter i plenissalen och inte ens lärt sig vilken knapp man trycker på när man röstar.

Vi måste nog ha ett helt annorlunda system än denna hittepå-demokratin vi har idag. Annars kommer dessa kriminella bastarder förpassa oss hederliga svenskar rätt ut i marginalen, och helt ta över samhället. Vilket de är på god väg att göra. De nästlar ju sig in överallt? Och tänk den dagen när de personröstats in i riksdagen, och är det exakt då som de flesta ska säga, eh jaha?

J.E.H.

Bild Aftonbladet

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?