Hittad mördad på en åker – avrättad med skott i huvudet

Den 20-åring som hittades död, mördad, på en åker utanför Enköping hade skjutits i huvudet och polisen beskriver det som en ren avrättning. Det pockar på nu, alla dessa dödsoffer som idag faller offer för våldet med skjutvapen. Hur många fler ska behöva mördas innan idioterna i regeringen börjar fundera på att kraftigt skärpa straffen gällande olaga vapeninnehav och grovt vapenbrott? Detta är det 27:e mordoffret på kort tid. Vi har Europas just nu högsta mordfrekvens räknat per invånare. Vem trodde det om Sverige för 30 år sedan? Ja inte många.

J.E.H.

Aftonbladet

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?