Storbråk i Sundbyberg – Restaurang attackerad

Så var det dags igen för ett av alla dessa ”storbråk”, som media alltid kallar det för. Denna gången attackerade en grupp aggressiva individer en restaurang och det kastades bengaler mot restaurangen. Ett flertal fönster krossades. Ett gäng börjar alltså att kasta in bord och stolar från uteserveringen, in i restaurangen och en del rakt genom fönstrena. Slagsmål utbryter och med tillhyggen, oj vad överraskande! Ett femtiotal personer bafann sig på området. Vittnen säger att en grupp inte alls var onyktra utan verkade stå och vänta på något. Det kanske har varit en överenskommelse mellan två grupperingar att göra upp? En person beskrivs ha blivit ”illa åtgången”. Polisen patrullerade området efteråt med pikébussar. Vid 23.00 rapporteras det Ha blivit helt lugnt igen.

J.E.H.

Expressen

.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?