Snacka om att satsa högt, att gå all-in!

Morgan Johansson in absurdum

En del gör uttalanden och en del andra gör uttalanden, men sen finns ju Morgan Johansson som är i en alldeles egen division. Snacka om att gå all-in utan bra kort på handen. Hur skulle det gå till att få bort knarket på tio år? Det skulle ju inte ens gå på hundra år? Det är ett krig som inte kan vinnas, citerat Pablo Escobar, och att ha en sådan omöjlig målsättning är ju rena idiotin, lika dumt som nollvisionen angående arbetslösheten, hur ska den praktiskt sett kunna bli exakt noll? Vilka dårar det finns. Detta uttalande är ju numera en klassiker och of bland det mest ogenomtänkta uttalandet av dem alla.

J.E.H.

Bild från nätet

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?