Wallah wallah!!

Mannen i rullstolen, som en gång skyddades av polisen, han var en gång gängkriminell och han sköts och skadades så svårt så att han blev rullstolsbunden. Och visar nu här vad han anser om den svenska polisen.  Tacksamheten den flödar inte. Han spottar på poliserna och mordhotats dem, borde han inte låsas in på stängd klinik på något rättspsyk någonstans i norra delarna av Sverige? Vad är det för fel på folk? Vissa är körda helt enkelt, det spelar ingen roll vad som görs eller inte görs, vissa de är helt oarbetbara, helt omöjliga att forma och så utanför sig själva att de liksom är totalt slut som människor.

J.E.H.

Samnytt

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?