Mannen erkänner – mördade chefen

Mannen erkänner nu att det var han som mördade sin chef, och dumpade kroppen ute vid Dumme mosse utanför Jönköping. Han kände sig pressad av sin chef så han slog helt enkelt ner honom och ströp honom sakta till döds. Han hade använt droger den senare tiden innan mordet och kände att han inte var i balans. Den mördade var en välkänd 50-årig företagsledare i Jönköping och det var den 21 april som hans hustru anmälde honom som saknad. Efter mordet uppträdde mördaren mycket märkligt och han organiserade själv en sorts minnesstund för personalen och en samling med temat för hur de skulle gå vidare. Att tänka på att det var han som dödat chefen varven så sjuk tanke att han inte kunde tänka på det överhuvudtaget. Enligt åklagaren ska motivet ha varit bråk om pengar – en klassiker. Återstår att se hur detta slutar.

J.E.H.

GT

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?