Skjutning i Norrköping

Efter klockan 01.00 larmades polis om en skottlossning. Det visade sig vara en kvinna som blivit skjuten i benet. Kvinnan är i 45-års åldern. Hon blev inte livshotande skadad men hon fördes till sjukhus för vård. Det finns en utpekad gärningsman enligt polisen. Det smäller alltså lite varstans nu. Västerås, Luleå och Norrköping. Kvinnor, män och unga. Verkar inte spela någon roll. Det är mängden av skjutvapen som borde ses som mest oroande, de är ju inga leksaker utan instrument framtagna för att skada och döda. Vilket de bevisligen för också. Än en gång – krafttag måste till, höjda straff och inte bara tomma ord.

J.E.H.

Expressen

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: