Skjutning i Norrköping

Efter klockan 01.00 larmades polis om en skottlossning. Det visade sig vara en kvinna som blivit skjuten i benet. Kvinnan är i 45-års åldern. Hon blev inte livshotande skadad men hon fördes till sjukhus för vård. Det finns en utpekad gärningsman enligt polisen. Det smäller alltså lite varstans nu. Västerås, Luleå och Norrköping. Kvinnor, män och unga. Verkar inte spela någon roll. Det är mängden av skjutvapen som borde ses som mest oroande, de är ju inga leksaker utan instrument framtagna för att skada och döda. Vilket de bevisligen för också. Än en gång – krafttag måste till, höjda straff och inte bara tomma ord.

J.E.H.

Expressen

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?