SD – Sveriges näst största parti

Ja nu är SD alltså Sveriges näst största parti, och moderaterna bara trea. Undrar vad Ulf Kristers som tycker om det egentligen? Han får stå lite i skuggan av Åkesson nu. Men de är visserligen på samma sida, men det är ju prestige under hela. Liberalerna har vi snart blivit av med helt, och förhoppningsvis likaså MP. Om man bara kunde trolla lite så skulle man ju lätt skicka Centern utomlands i exil. Sjörövarpartiet med Kapten Annie Lööf vid rodret, som i princip kan styra var som helst, alltså kvinnan som gav grav spontanitet ett ansikte. Det går bra nu.

J.E.H.

Författare: Hirding Wall

En liten modest men också kaxig blogg om Sverige. Om brottsligheten och andra viktiga samhällsfrågor. Mest med fokus på Sverige men även med en snabb titt på omvärlden.

%d bloggare gillar detta: