Sorg i musikvärlden

I tisdags avled fd. trummisen i Slipknot – Joey Jordison. Endast 46-år gammal. Han var en erkänt mycket skicklig musiker och han räknades som en av grundarna till Slipknot. Vad som föranlett dödsfallet är oklart, och familjen har meddelat att de vill bli lämnade ensamma och hantera sorgen.

Joey Jordison

Igår kom så nästa dödsbud, och det var alltså ZZ tops basist Dusty Hill, 72-år, som gade gått bort. Han hanterade alltså basen i ZZ top och hade så gjort ända sedan 1969. ZZ top har sålt mer än 50 miljoner plattor, vilket är mer eller mindre otroligt då de egentligen var ett enkelt bluesband. ZZ top lär väl knappast fortsätta efter detta, utan detta är nog slutet på epoken ZZ top.

Dusty Hill

J.E.H.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?