Konsten att flytta fokus

Anders Granqvist på fyllan

Kvällstidningarna är verkligen mästare på att få folket att flytta fokus från viktiga nyheter till tramsiga icke-nyheter utan dess like. Nu är det förra landslagsspelaren Anders Granqvist som varit lite förbannad på fyllan och förbaskad för att han inte fick komma in på en krog i Helsingborg. Han ska ha klämt till med några ”fuck” hit och några ”fuck” dit. En händelse som säkerligen, har dock ingen källa, sker hundratals gånger varje helg runt om i Sverige. Kaxiga vakter som utnyttjar makten att kunna välja vem som kommer in i lokalen och vilka som får bli utanför. Det finns väl för bövelen viktigare saker och ting att diskutera? Dessutom anser jag att ”Granen” verkar vara en förbaskat sympatisk kille, och det som hänt, alltså vem har inte varit där?

J.E.H.

Kvällsposten

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?