Och så bara några bilder

Marwa Karim är alltså internationell ledare och kampanjledare på socialdemokraternas ungdomsförbund – SSU. Bilden är inte dagsfärsk utan har ett tag på nacken, men den visar ändå med bravur vad för slags märkliga människor som fostras och frodas inom socialdemokratin idag. Undrar vad Olof Palme hade sagt? Troligtvis ingenting.

Citatet ovan måste nog ses som bland det dummaste en politiker någonsin vräkt ur sig i hyfsat modern tid. Vad sysslar Morgon Johansson med? Vad vill han? Är han bara budbäraren, alltså Stefan Löfvens egna lilla sprattelgubbe? Troligtvis. Men det är ju inte bara denna monumentala groda utan det hoppar ju hela tiden nya grodor ur munnen på karln? Har han gjort sitt? Ja!

Det talas ju ofta om rötter inom politiken, och naturligtvis då mest om SD:s rötter, och de som ständigt tar upp detta med rötter, ja det är ju Socialdemokraterna. Inte en enda tanke på sin egna högst tvivelaktiga, för att inte överdriva alls här, historia med koncentrationsläger, steriliseringar, transitjärnvägen åt Nazityskland, norrländsk järnmalm till Hitlers kanoner. En liten märklig sak jag läste om häromdagen det var detta med landsfader och folkhemmet. De flesta känner ju till dessa begrepp, men känner verkligen lika många till var idéerna till detta kom ifrån? Troligtvis inte. Jag kan ju, utan att bli tjatig här, bara säga – Nazityskland, igen. Google it!

J.E.H.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?