20 kebabpizzor till Hällbyanstalten tack!

Hällbyanstalten

Det pågår i skrivande stund alltså ett gisslandrama på Hällbyanstalten, där två dömda mördare har tagit två vikarieanställda kriminalvårdare som gisslan. De ska enligt uppgifter ha rakblad och några sorts stickvapen, säkerligen gjorda och slipade i verkstan. Gisslantagarna är: Isak Dewit och Haned Mahamed Abdullahi. De har begärt att få bli hämtade med helikopter. Och om de fick in 20 stycken kebabpizzor på anstalten så skulle de släppa den ene vikarien. Ja, säga vad man vill! Men Sverige är ett mycket märkligt land, och inte allt för sällan så absurt så att man häpnar!

J.E.H

Aftonbladet

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?