Vad hände med Stefan Davidsson?

Stefan Davidsson friades helt i tingsrätten för mordet på Lena Wesström men i hovrätten gjorde man en helt annan bedömning och han fälldes för mordet och dömdes till 18-års fängelse. Det högsta straff man kan få alltså, under livstids fängelse. Arton minuter efter domslutet hittas sen Stefan Davidsson död. Vad hände? En del vill påstå att han blev mördad i en hämnd-attack för mordet på Lena Wesström, men det finns inga bevis för något sådant utan antingen så tog han sitt liv eller så dog han av ”ren chock”. Ett mycket märkligt fall. Tragiskt minst sagt.

J.E.H.

Expressen

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?