Brottslingar vi minns: Rafi Bahaduri

Mannen på bilden är alltså våldtäktsmannen Rafi Bahaduri. Han var den drivande bland de sju unga afghaner som gruppvåldtog en anställd kvinna på ett asylboende i Mariannelund. Kvinnan blev utsatt för så många våldtäkter, de turades alltså om, att hon var tvungen att sitta i rullstol en tid efteråt. Det blev naturligtvis ett ramaskri när detta uppdagades, och folk i hela Sverige blev chockade. Man kan ju också lugnt säga att det funnits mer än bara några få afghaner som gjort minst sagt dålig PR för gruppen -Ensamkommande flyktingbarn. Vad Rafi Bahaduri gör idag? Ingen aning, men han förpestar väl atmosfären i en svensk stad nära dig!?

J.E.H.

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?