Skandiamannen – Vad händer?

JK håller alltså på att utreda undersökningen och presskonferensen angående Stig Engström a.k.a. Skandiamannen. En sak man undrar är om det inte finns någon levande släkting i livet, för tanken går ju osökt till grovt förtal, och mer grovt förtal än så här, nej det hittar man inte. Stig Engström han gick från att vara huvudvittne till att alltså pekas ut som den som mördade Olof Palme!? Alltså vad hände? De, Palmegruppen, sa alltså att de inte ”kom runt” Skandiamannen, men gör det honom till Olof Palmes mördare? Att han sedan länge är avliden, ja det passar ju bra det också, ja för Palmegruppen då alltså. Hela denna soppa är en stinkande smet. Att ingen driver ett åtal, helt seriöst alltså, om förtal för hetsen mot Stig Engström, ja det är ju skamligt.

J.E.H.

Palmeutredningen om Skandiamannen

Barometern

Författare: Sverige & Brott

En liten modest blogg om Sverige, brott och brottslingar. Och om hur dessa vidriga samhällsfenomen påverkar vårt land. Ta en titt ut genom fönstret - Vad tycker du?